Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-02@04:58:21 GMT

بهترین فروشگاه های آنلاین ایران در سال 99

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۴۸۰۱۱

بهترین فروشگاه های آنلاین ایران در سال 99

رپورتاژ تبلیغی / اگر از آن دسته افرادی هستید که خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین را می‌پسندید و این مدل از خرید را انجام داده‌اید، بی‌شک فروشگاه‌هایی مانند ترب، ایمالز، مادران، اسنپ فود و بخصوص دیجی کالا را می‌شناسید. این فروشگاه‌ها جزء فروشگاه‌هایی هستند که در سال 99 مورد توجه کاربران قرار گرفتند و ما در این مطلب قصد داریم درباره ویژگی‌های آن‌ها و نحوه کارکردشان بیشتر صحبت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر هم تا به حال تجربه خرید از فروشگاه اینترنتی را نداشته‌اید با خواندن این مطلب ترغیب خواهید شد خرید از آن‌ها را امتحان کنید.

فروشگاه آنلاین چیست؟

به طور خلاصه فروشگاه آنلاین و یا اینترنتی به فروشگاهی گفته می‌شود که به صورت سایت در بستر اینترنت مهیا شده است و شما با دسترسی به کامپیوتر، تبلت و یا گوشی موبایل‌تان می‌توانید به آن‌ها دسترسی پیدا کرده و اجناس و کالاها و یا حتی مواد غذایی و... را در دسته بندی‌های مختلف بیابید و با یک کلیک آن‌ها را به سبد خرید خود افزوده و پس از پرداخت مبلغ از طریق درگاه‌های آنلاین، کالای مورد نظر خود را درب منزل تحویل بگیرید. چه خریدی می‌تواند راحت تر از این باشد که شما در خانه و یا محل کارتان بنشینید و به دور از هیاهو و شلوغی شهر، به

دور از گرما و سرما خرید خود را انجام دهید؟

فروشگاه دیجی کالا

وقتی نام فروشگاه اینترنتی به گوش‌مان می‌خورد، دیجی کالا به عنوان یکی از قدیمی‌ترین‌ها در این حوزه به یادمان می‌آید. فروشگاه دیجی کالا فعالیت خود را به صورت جدی از سال 1385 آغاز کرد و تاکنون توانسته شرایطی را فراهم آورد تا مشتریان زیادی خرید از این فروشگاه را تجربه نمایند. اما چه نکاتی باعث قوت عملکرد این فروشگاه شده است؟

اعتماد در خرید کالا امکان تعویض پس از دریافت تا 7 روز تنوع بسیار زیاد محصولات اطلاعات درست از محصول خرید از دورترین نقاط

اما هر فروشگاه آنلاین می‌تواند نقاط ضعفی هم در فروش داشته باشد که طبیعتا می‌توان با درک نقاط مثبت و منفی آن، یک تصمیم درست برای خرید اتخاذ کرد. اما نکات منفی خرید از دیجی کالا چه چیزهایی می‌تواند باشد؟

گران‌تر بودن قیمت برخی کالاها نسبت به سایر فروشگاه‌ها دریافت کالا در تهران و یا سایر شهرها با تاخیر چند روزه تخفیف‌ها و پیشنهادهای ویژه که اغلب شامل کالاهایی می‌شود که کمتر نیاز به خرید آن‌ها وجود دارد.

فروشگاه اسنپ فود

اسنپ فود در واقع برای تحقق رویای سفارش غذا از هر رستوران در سطح شهر دایر شد. به این منظور که شما بتوانید از هر جا که هستید با یک کلیک غذای مورد علاقه خود را سفارش داده و آن را درب منزل تحویل بگیرید. کاری که تا پیش از اسنپ فود امکان پذیر نبود. اسنپ فود فعالیت خود را از سال 1388 آغاز کرد و در ادامه فعالیت‌های خود خرید کیک و شیرینی و همچنین خریدهای سوپر مارکتی را نیز به فعالیت خود اضافه نمود.

چه ویژگی‌هایی توانسته اسنپ فود را به یکی از بهترین فروشگاه‌های آنلاین در سال 99 تبدیل نماید؟

امکان خرید از رستوران‌های مطرح سطح شهر امکان انتخاب غذاها از روی تصاویر و توضیحات ارائه شده امکان سفارش کالا و نان از سوپر مارکت‌ها و نانوایی‌ها

به طور قطع اگر همیشه از فروشگاه آنلاین اسنپ فود غذا یا مواد غذایی سفارش داده باشید حتما با نکاتی روبرو شده‌اید که برای‌تان گران تمام شده است. نکاتی که می‌تواند به عنوان معایب خرید از اسنپ فود به شمار آید.

گاهی اختلاف قیمت‌های منو اسنپ فود با منو رستوران بسیار متفاوت است. توضیحات در مورد غذاهای برخی رستوران‌ها با اصل آن متفاوت است.

مادرآن

یکی دیگر از فروشگاه‌هایی که در سال 99 کاربران زیادی را به خود جذب کرده است فروشگاه آنلاین مادرآن است. این فروشگاه فعالیت خود را از سال 1396 آغاز کرد و در طی این مدت توانسته تمامی کالاهای مورد نیاز کاربران در حوزه سیسمونی و وسایل مورد نیاز مادر و کودک را با بهترین کیفیت در اختیار مشتریان قرار دهد. در ادامه ما به ویژگی‌های خرید از مادرآن اشاره خواهیم کرد که می‌تواند در تصمیم شما برای خرید از این فروشگاه موثر باشد.

در این فروشگاه اینترنتی لوازم مورد نیاز مادر و کودک به طور تخصصی ارائه شده است. همه کالاها در هر حوزه و دسته‌ از تنوع در برند و قیمت برخوردارند. تمامی کالاها در این فروشگاه با قیمت پایین‌تر نسبت به سایر فروشگاه‌های اینترنتی عرضه شده است. دریافت کالای اصل و غیرفرعی با خرید از فروشگاه مادرآن برخورداری از تیم پشتیبانی قوی و خدمات فروش کارآمد پیگیری وضعیت سفارش و خرید از طرف تیم پشتیبانی از ابتدا تا انتهای فرآیند خرید

اما با توجه به معایبی که فروشگاه‌های آنلاین می‌توانند در تعامل با مشتری و فروش کالا داشته باشند تاکنون پیامد و گزارش بدی از فروشگاه مادرآن دیده نشده که بتواند به عنوان معایب این فروشگاه اینترنتی به شمار آید. 

فروشگاه ترب

فروشگاه آنلاین ترب فروشگاه دیگری است که در سال 99 به عنوان یکی از فروشگاه‌های اینترنتی خوب معرفی شده است. این سایت در واقع مانند یک سایت فروشگاهی نیست بلکه موتور جستجویی است که شما با سر زدن به آن می‌توانید در حوزه کالایی که می‌خواهید خریداری کنید، اطلاعات کافی را به دست آورده و با مقایسه فروشگاه‌های مختلف، فروشنده اینترنتی مورد نظرتان که می‌تواند بهترین امکانات و کالا را در اختیارتان قرار دهد بیابید. 

فروشگاه آنلاین ترب فعالیت خود را از سال 1395 آغاز کرد و تاکنون توانسته میلیون‌ها محصول را از بین 1500 فروشگاه اینترنتی جمع‌آوری کرده و به کاربران کمک نماید تا بتوانند کالای مورد نظر خود را به راحتی بیابند.

 ویژگی‌های این فروشگاه اینترنتی را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد:

به عنوان یک موتور جستجو کمک می‌کند تا مشتری فروشگاه مورد نظر خود را در زمانی کوتاه بیابد. امکان مقایسه کالا و قیمت‌ها به راحتی مهیاست. امکان همکاری با فروشگاه‌های آنلاین و اینترنتی وجود دارد. فروشگاه‌های اینترنتی از این طریق می‌توانند به راحتی به مشتریان خود دسترسی یابند.

به جهت آن که مشتری از سایت ترب خرید نمی‌کند و از این طریق تنها با فروشندگان اینترنتی ارتباط می‌یابد، نمی‌توان معایبی برای این فروشگاه یا بهتر بگوییم موتور جستجوی ترب برشمرد.

فروشگاه ایمالز

اگر تا کنون سایت ایمالز را دیده باشید متوجه شده‌اید که این سایت مانند دیجی کالا و مادرآن و... نیست که بتوانید کالایی را از آن ها خریداری کرده و یا خدماتی را دریافت نمایید.

ایمالز دقیقا کارکردی شبیه به سایت ترب دارد و یک موتور جستجو برای خریدی مناسب و بهینه از بین فروشگاه‌های اینترنتی به شمار می‌آید.

کاربران می‌توانند درباره خرید هر نوع محصول و کالایی مانند لوازم خانگی، دیجیتال، مادر و کودک و یا مواد غذایی و... به جستجو بپردازند و فروشگاه اینترنتی مورد نظر خود را بیابند و کالای خود را ثبت سفارش نمایند. اما استفاده از موتورهای جستجویی مانند ایمالز چه مزایایی برای کاربران می‌تواند در پی داشته باشد؟

سایت ایمالز به خوبی و در دسته بندی‌های مختلف در اختیار مشتری قرار گرفته است. نرم افزاری اختصاصی و حرفه‌ای برای سایت ایمالز طراحی شده که می‌توانید آن را نصب نمایید. از رابط کاربری جذاب برخوردار است. امکان مقایسه قیمت‌ها در بین همه نوع کالا با هر نوع برندی وجود دارد. در هر دسته محصول تنوع کالایی بسیاری دیده می شود. قیمت ها همه روزه به روزرسانی می شود.

فروشگاه آنلاین ایمالز نیز به جهت نوع کاربری و استفاده‌ای که دارد مانند سایت ترب بوده و نمی‌توان برای آن معایب خاصی را برشمرد.

 این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: فروشگاه های اینترنتی فروشگاه های آنلاین فروشگاه اینترنتی فروشگاه آنلاین مورد نظر خود فعالیت خود فروشگاه ها دیجی کالا اسنپ فود قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۸۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟

همزمان با گسترش فروش کالای قاچاق در سایت‌های فروشگاهی دارای درگاه پرداخت بانکی، معاون فناوری‌های نونین بانک مرکز بیان کرده که این خدمات فقط برای کسب و کار‌های مجاز این بخش اراده داده می‌شود؛ لذا این احتمال می‌رود که در سایه سوء نظارت برخی وزارتخانه قاچاقچیان کالا در پس نقاب کسب و کار اینترنتی اقدام به فروش اجناس ممنوعه خود می‌کنند.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ قاچاق پدیده‌ای مخرب در اقتصاد هر کشور است که ضمن وارد کردن خسارت‌های سنگین به بدنه تولید، دولت آن کشور را هم از دریافت حقوق گمرکی و عوارض کالای قاچاق شده به کشور محروم می‌کند.


متاسفانه در طول سال‌های اخیر حجم ورود کالای قاچاق به ایران از شدت زیادی برخوردار شده به گونه‌ای که این موضوع صدای اعتراض تولیدکنندگان کالا‌های قاچاق‌خیزی همچون لوازم خانگی و پوشاک را هم درآورده است. قاچاق یک وجه از اقتصاد زیرزمینی محسوب می‌شود؛ لذا، به واسطه این موضوع تمامی دولت‌ها سعی می‌کنند که دست اندرکاران این نوع فعالیت‌ها را از دریافت برخی خدمات پولی و بانکی محروم سازند.


عرضه کالای قاچاق در سطح بازار اشکال مختلفی دارد؛ عموماً این نوع کالا‌ها به صورت سنتی در بازار فروخته می‌شود، اما در طول سال‌های اخیر مواردی دیده شده که باند‌های قاچاق سعی کرده‌اند که کالای غیرقانونی خود را در بستر اینترنت و از طریق سایت‌های فروشگاهی برخط به فروش برسانند.


با ظهور کسب و کار‌های اینترنتی و افزایش تمایل مصرف‌کنندگان در بهره‌برداری از خدمات آنها، استفاده از درگاه‌های پرداخت اینترنتی هم رشد قابل توجهی پیدا کرد. در اواخر سال ۱۳۹۰ بانک مرکزی برای تسهیل نقل و انتقالات غیر نقدی معاملات سامانه شاپرک را راه‌اندازی کرد. اصلی‌ترین ماموریت تاسیس این سامانه، فراهم کردن فضایی امن برای انجام مبادلات غیرنقدی بوده که در سال‌های اخیر به شکل گسترده‌ای رواج پیدا کرده است.


در حال حاضر اکثر تراکنش‌های مالی پایانه فروش، کارتخوان و درگاه اینترنتی در بستر این شبکه انجام می‌شود. آخرین آمار بانک مرکزی حاکی از آن است در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ میزان ارزش مبادلات صورت گرفته در بطن این سامانه حدود ۱۰ هزار و ۹۳۳ همت بوده که در مقایسه با مدت زمان مشابه خود در سال ۱۴۰۱، رشد ۳۵ درصد را تجربه کرده است. گفتنی است؛ که ارزش تراکنش‌های مالی ثبت شده در سامانه شاپرک در سال ۱۴۰۱، عددی بالغ بر ۸ هزار و ۹۶ همت بوده است


البته باید این نکته را هم یاد آورد شد تمامی آن ۱۱ هزار همت تراکنش مالی صرفاً مختص به درگاه‌های پرداخت اینترنتی نبوده و پایانه‌های فروشگاهی و کارتخوان‌ها هم از این عدد سهم قابل توجهی دارند، اما از آنجایی که بعد از شیوع گسترده ویروس کرونا خرید غیر حضوری کالا و یا خدمات از رونق زیادی برخوردار شد، می‌توان این انتظار را داشت که عدد مربوط به درگاه‌های اینترنتی هم رقم قابل ملاحظه‌ای باشد.


بر اساس آخرین گزارش مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صمت، میزان ارزش اسمی معاملات رسمی تجارت الکترونیک در سال ۱۴۰۱ عددی بالغ بر یک هزار و ۸۳۳ هزار میلیارد تومان بوده است؛ لذا، به واسطه این موضوع می‌توان این تحلیل را داشت که این عدد در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ حداقل به دو هزار ۵۰۰ همت رسیده باشد.


یکه‌تازی قاچاقچیان کالا در عرصه تجارت الکترونیک


آن طور که از آمار‌های پیداست در طول سال‌های اخیر میزان ارزش تجارت الکترونیک از رشد قابل توجهی برخوردار بوده است. همزمان با این رشد، عرضه کنندگان کالا قاچاق هم با توجه به این نکته سعی بر آن داشتند که از این ظرفیت برای فروش کالا‌های ممنوعه خود استفاده کنند.


چند ماه قبل «امین کلاهدوزان» رئیس مرکز تجارت الکترونیک وزارت صمت در گفتگو با بازارنیوز میزان ارزش معاملات رسمی این حوزه را یک هزار ۸۳۳ هزار میلیارد تومان و همچنین مقدار ارزش معاملات صورت گرفته در بازار غیررسمی را با استناد به گزارش شورایعالی فضای مجازی، ۵۰ هزار میلیارد تومان عنوان کرد.


به نظر می‌رسد که بخشی این ۵۰ هزار میلیارد تومان مختص به کسب و کار‌هایی است که اینماد ندارند و یا اینکه به دنبال فرار از پرداخت مالیات هستند، اما مطمئناً بخش اعظمی از آن عدد مربوط به تراکنش‌های مالی باشد که از محل عرضه کالا‌های قاچاق محقق شده است.


فروش کالای قاچاق صرفاً از طریق شبکه‌های اجتماعی و یا با استفاده از کارت به کارت صورت نمی‌گیرد، بلکه بخش قابل توجهی از این مبادلات از طریق سایت‌های فروشگاهی صورت می‌گیرد که از درگاه پرداخت امن برخوردار هستند!


قطع فوری درگاه‌های پرداخت سایت‌های عرضه کننده کالای قاچاق


«مهران محرمیان» معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون علت برخورداری برخی از سایت‌های فروشگاهی عرضه کالای قاچاق از درگاه پرداخت بانکی اظهار کرد: ارائه خدمات پرداخت به سایت‌های عرضه کنندگان این نوع کالا‌ها تخلف بوده و امکان انجام آن وجود ندارد. درگاه‌های پرداخت صرفاً برای کسب و کار‌ها در نظر گرفته می‌شود.


معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی تصریح کرد: در حال حاضر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و همچنین سازمان تعزیرات حکومتی حساسیت بالایی نسبت به این موضوع دارند. به محض شناسایی این نوع کسب و کار‌ها اطلاعات مربوط به آن‌ها برای بانک مرکزی ارسال شده و سپس درگاه‌های پرداخت آن‌ها به سرعت قطع می‌شود.


آنطور که معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفت درگاه‌های پرداخت بانکی فقط به کسب و کار‌ها تعلق می‌گیرد؛ یعنی این خدمات فقط به افرادی ارائه داده می‌شود که از سوی وزارتخانه‌های اقتصاد و صمت روند مجوز دهی و معرفی آن‌ها به عنوان صاحبان کسب و کار به بانک مرکزی انجام می‌شود.


در حال حاضر بسیاری از سایت‌های اینترنتی تبدیل به جولانگاهی برای عرضه کالای قاچاق شده است؛ متاسفانه فروشندگان این قبیل محصولات در پس نقاب صاحب کسب و کار اینترنتی مشغول عرضه اجناس ممنوعه خود هستند. حال باید دید که برای جلوگیری از این موضوع وزارتخانه‌های صمت و اقتصاد و همینطور بانک مرکزی چه اقداماتی را اتخاذ خواهند کرد.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: کالای قاچاق ، سایت اینترنتی ، بانک مرکزی ، کسب و کار اینترنتی ، وزارت صمت ، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9y

دیگر خبرها

  • بهترین تبلیغات برای لباس فروشی (8 روش رایگان و زود بازده)
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟
  • از کجا میشه لوازم یدکی چانگان خرید و ارسال داشته باشه؟
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • نکات کلیدی که قبل از خرید فایل گرافیکی لایه باز باید بدانید
  • فروش اینترنتی دارو
  • ارسال گل اینترنتی با 3 کلیک
  • ◄ لوازم یدکی ماکسیما اصل را از کجا تهیه کنیم؟